2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Romantiškos dovanos antrai pusei

Dviejų žmonių santykių kūrimui gerokai įsivažiavus romantika neretai dingsta iš jų kasdienybės, santykiams pamažu virstant įprasta rutina. To išvengti gali padėti tik romantiškos dovanos-staigmenos, kurių idėjomis šiandien ir pasidalinsime. 

Vakarienė 
Vaikino merginai suorganizuojama romantiška vakarienė su pačio gamintu maistu žvakių šviesoje.. Daugelis šį scenarijų yra matę filmuose, bet tik maža dalis pasiryžta jį išpildyti realybėje. Taip dažniausiai yra dėl to, jog nemaža vaikinų dalis nepasitiki savo gabumais gaminant maistą, kas ir lemia tokios staigmenos vengimą. Ir visgi, realių priežasčių bijoti suorganizuoti vakarienę tikrai nėra, tuo labiau jog yra ne vienas ypač skanus patiekalas, kurį paruošti yra išties labai nesudėtinga. Puikus pavyzdys – makaronai, su vienokiu ar kitokiu padažu, kuriuos paruošti trunka vos keletą dešimčių minučių, ir tam iš esmės nereikia jokių didesnių įgūdžių. O turint gerą patiekalą, tokiai staigmenai daugiau nieko nereikia – belieka ryžtis ir nustebinti savo antrąją pusę būtent tokiu būdu. 

Avantiūriška kelionė 
Avantiūras mėgsta kiekvienas žmogus, net jei ir nedrįstų to viešai prisipažinti. Jos užkaitina kraują ir priverčia širdį plakti greičiau, kas padaro konkretų momentą tiesiog nepamirštamu. Būtent dėl to, avantiūriška kelionė gali tapti ne tik puikia pramoga, bet ir idealiu būdu nustebinti savo antrąją pusę ir dar labiau sustiprinti tarpusavio santykius. Ir šiuo atveju nereikia kažko pernelyg įspūdingo – paprasčiausia iš anksto neplanuota kelionė į vieną ar kitą turistinį objektą, arba paprasčiausias apsilankymas prie jūros šiltą vasaros dieną, gali garantuoti maksimaliai pozityvią emocijų bombą. Belieka konstatuoti, jog galimybių romantiką santykiuose nepaversti deficitu atrasti yra išties labai nesudėtinga. Viskas ko reikia – tai šiek tiek dėmesio ir laiko tam, kad teigiamai nustebintumėte savo antrąją pusę, ko ji nepamirš tikrai ilgą laiko tarpą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą