2016 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Geriausios dovanos naujagimiams

Vaiko gimimas – vienas šilčiausių įvykių kiekvieno žmogaus gyvenime, todėl sveikinti tėvelius daugelis važiuoja veždamiesi vienokią ar kitokią tiek tėvelius, tiek ir kūdikį galinčią pradžiuginti dovaną. Būtent keletu dovanų naujagimiams idėjų šiandien ir pasidalinsime. 

Žaislai 
Žaislai – ko gero pats populiariausias pasirinkimas tarp dovanų naujagimiams, ko pasekoje tokia dovana niekieno jau nebestebina. Ir visgi, vien dėl dalinio tokios dovanos nuvalkiotumo jos nesirinkti tikrai nereikėtų, kadangi ji yra išties pravarti – juk jaukūs nedideli žaislai užima išties svarbią kiekvieno žmogaus gyvenimo pradžios dalį. Tuo labiau, jog tokie žaislai dažniausiai kainuoja vos apie keletą eurų, kas tokį pasirinkimą paverčia dėmesio vertu ne tik iš tėvelių ir naujagimio, bet ir iš tokią dovaną perkančių žmonių perspektyvos. 

Drabužėliai 
Drabužiai kūdikiams – dar vienas dalykas, kuris yra išties labai svarbus pirmosiomis jauno žmogaus dienomis šiame pasaulyje, tad juo pasirūpinti kūdikio tėveliams galite padėti ir jūs. Taip, nemaža žmonių dalis privengia drabužėlių naujagimiams pirkimo bijodami, jog nupirkti drabužiai nepatiks kūdikio tėvams, tačiau iš kart nuleisti rankų neverta, kadangi šioje situacijoje yra ir išeitis – galite nupirkti dovanų čekį į vieną ar kitą parduotuvę, kurioje yra prekiaujama kūdikiams skirtais drabužėliais, kas leis tėvams patiems išsirinkti drabužius, kuriuos jie norėtų matyti ant savo jaunosios atžalos. 

Pinigai 
Taip, dovanoti pinigus yra gerokai labiau įprasta sveikinant suaugusiuosius, bet tokią praktiką galima nesunkiai pritaikyti ir su vaiko gimimu sveikinant jo tėvelius. Nereikia didelių sumų – šiuo atveju puikiai tinka ir simbolinė parama, kuri leis tėvams už gautus pinigus atžalai nupirkti kažką pagal savo nuožiūrą. Ir visgi, nors ši dovana yra pravarti, ją rinkitės tik tokiu atveju, jei idėjiškai atsidūrėte visiškoje dykynėje, kadangi konkrečios dovanos visuomet turi gerokai didesnę vertę už tiesiog į vokelį įdėtas keletą pinigų kupiūrų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą